borrel inspiratie

Borrel – Vrijmibo samen met je collega’s

Een borrel op het werk of een online borrel, niks is zo leuk om je collega’s beter te leren kennen en het even niet over werkzaken te hebben. Een moment om verbinding te zoeken binnen het team zeker als een groot deel niet fysiek op kantoor aanwezig is. Wil je de zomer goed inluiden, een leuke vrijdagmiddagborrel, een verfrissende bouwvakborrel of misschien wel een verrassende picknick organiseren? Wij hebben de perfecte oplossing hiervoor in huis, stuur je medewerkers een heerlijk borrelpakket. We kunnen alles op maat maken en in de huisstijl van je organisatie indien gewenst. Vul contactformulier in op de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bedanktdoos, borrel pakket, brievenbuspakketje, is te personaliseren met eigen sleeve

Bedanktdoos, brievenbus borrelpakketje voor door de brievenbus, met eigen sleeve mogelijk.

Bedanktdoos, Cocktail Manhattan, brievenbusdoosje, eigen sleeve mogelijk

BEDANKTDOOS, Borrel, borrelplank, gezellig samen borrelen, Pringles paprika, gemengde nootjes, snack mix, mini worstjes, lekker genieten!

BEDANKTDOOS Borrel, summer time, zoute stokjes, kaas puntjes, m&m, Doritos, borrelplank, mini worstjes

BEDANKTDOOS, Borrel, pakket, borrelplank, sumer time, bierworst, Doritos, m&m, Croky chips, sweet chili nootjes, Kanjer stroopwafels, Vergeer kaas

BEDANKTDOOS, Borrel, pakket, borrelplank, m&m, groene pesto, mini grissini, bierworst, Luikse wafel, Lays chips naturel

BEDANKTDOOS, borrel, houten wijnkist, Hertog-Jan Grand prestige bier, Old Amsterdam schuitje, potje grove mosterd en cocktail mix nootjes met een leuk klein schaaltje

Bedanktdoos, een leuke brievenbusdoos met een leuk pakketje wat ook te personaliseren is, vraag naar de mogelijkheden.

Bedanktdoos, brievenbuspakketje Smullen maar, een leuke borrelbox om samen van te genieten. Is te personaliseren met eigen sleeve, vraag naar de mogelijkheden.

Bedanktdoos, Een leuke cocktaildoos om het nieuwe jaar goed mee te beginnen. Met vier heerlijke cocktails, olijven en nootjes om echt van te genieten

BEDANKTDOOS, In dit cocktailpakket vind je drie overheerlijke cocktails en bijpassende snacks. Door de vrolijke kleuren maak je iemand anders sowieso ook gelijk vrolijk als je dit kado geeft!

BEDANKTDOOS, Dit ultieme borrelpakket geef je aan de ultieme borrelaar. Het is van alles voorzien wat je nodig hebt voor een mooie borrelplank met een goed glas wijn, ook tussen rode of witte wijn hoef je niet te kiezen. Beide zitten in het pakket!

BEDANKTDOOS, eigen label gin, helemaal te personaliseren ook met logo op de luxe zwarte magneetdoos

BEDANKTDOOS, Eigen label Belgisch bier, in houten kist met breekijzer

BEDANKTDOOS, borrel, brievenbusdoosje, Oneglass, cocktail, Margarita, Long Island Ice tea, Duyvis tijger nootjes, 24Ice Vodka energy

BEDANKTDOOS, borrel, brievenbusdoosje, Oneglass Cabernet Sauvignon, M&M, Tony Chocolonely melk, Duyvis tijger nootjes

BEDANKTDOOS, en natuurlijk hebben wij een alcoholvrije borrelbox. Wij hebben de lekkerste frisjes en siropen die je ook kado kan doen!

Bedanktdoos, dit kerstpakket heeft van alles wat; thee, witte- en rode wijn, koekjes, borrelhapjes, olijfolie en een lekker borrelkaasje.