Privacy en cookie verklaring

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Bedrijfsgegevens

Rosanco BV – Bedanktdoos

Noorderhof 6

5804 BV Venray

KVK: 65216717

BTW nummer: NL856024144B01

T: +31 (0)478 234111

E: info@bedanktdoos.nl

W: www.bedanktdoos.nl

Ingevolge de nieuwe Europese GDPR-verordening zijn wij verplicht je zo duidelijk mogelijk te informeren over de verzameling en het gebruik van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf.

Persoonsgegevens

Als je gebruik maakt van onze website de Bedanktdoos laat je persoonsgegevens bij ons achter. Deze gegevens worden gebruikt om in contact met je te komen, de overeenkomst tot stand te brengen en onze diensten, producten aan te bieden, te leveren en te factureren. Je hebt het recht deze gegevens in te zien, te veranderen, over te dragen of te wissen. Neem hiervoor contact op met info@bedanktdoos.nl.

Jouw gegevens worden verzameld om ons in staat te stellen :

  • Om de veiligheid van de toegang tot onze onlinediensten te optimaliseren.
  • Een identificatie van onze gebruikers en klanten omdat onze diensten niet openbaar zijn.
  • Om je een optimale service en een gepersonaliseerde ervaring te bieden tijdens het surfen op onze sites.
  • Om onze commerciële aanbiedingen en communicatie doelgericht te kunnen inzetten.
  • Het maken van statistieken over het gebruik van onze verschillende diensten en onze online platforms.

Jouw gegevens worden veilig opgeslagen op onze servers bij op ons kantoor en in de cloud. Bedanktdoos bewaart alle NAW gegevens van de afleveringen (facturen/orders) zoals fiscaal voorgeschreven.

Waar mogelijk gebruiken we versleutelingssystemen bij het verzenden van gegevens tussen jouw browser en onze servers.

Aan jou verzonden nieuwsbrieven en e-mailberichten slaan wij (gedeeltelijk) op.

Welke gegevens verzamelen we?

Wij verzamelen en bewaren de volgende gegevens :

  • Jouw en de contactgegevens van jouw bedrijf zoals door jou aan ons opgegeven.
  • Jouw navigatiegegevens gekoppeld aan onze neutrale website.
  • Diverse datasets (bijv. verbindingstijden, navigatiepad, IP-adres, etc.)
  • Je hebt te allen tijde het recht ons te verzoeken jouw persoonlijke gegevens te wissen of te corrigeren.

We zullen je ook binnen 72 werkuren op de hoogte stellen als we merken dat jouw gegevens gecompromitteerd zijn.

Cookies

Om de herkomst en het gedrag van de bezoeker aan onze website te analyseren gebruiken we Google Analytics. Hiervoor worden bij elk bezoek aan onze website cookies op jouw computer opgeslagen. De informatie die door middel van deze cookies wordt verkregen gebruiken we om onze website nog beter en sneller te laten functioneren en af te stemmen op de voorkeuren van de bezoeker.

Cookies van derde partijen

Op onze website zie je ook buttons van sociale netwerken die linken naar andere webpagina’s. Ook hiervoor worden cookies toegepast. In de privacy verklaringen van die sociale netwerken en de webpagina’s in kwestie kun je nalezen wat deze cookies doen.

Google ReCaptcha

Deze website maakt gebruik van de ReCAPTCHA service van Google. Voor meer informatie over hun privacypolicy: policies.google.com/privacy. Deze service wordt gebruikt om spam tegen te gaan bij het versturen van gegevens met het contactformulier. De gegevens die deze dienst gebruikt worden niet samengevoegd met andere gegevens van Google. De gegevens die gebruikt worden om te analyseren dat je geen robot bent, bevatten jouw ip-adres maar ook allerlei informatie over onder andere uw browser, duur bezoek en (waarschijnlijk) muisbewegingen. Met deze informatie stelt Google vast dat je geen robot bent.

Veiligheid

Wij behandelen jouw persoonsgegevens zorgvuldig en integer. Slaan ze veilig op en geven ze nooit door aan derden.

Klacht

Heb je klachten? Meld deze dan bij Autoriteit Persoonsgegevens. https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Klantenvoorwaarden

Om gebruik te kunnen blijven maken van onze diverse internetdiensten geef je uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen van gegevens die nodig zijn voor de werking van onze diensten zoals beschreven.

Wijzigingen

De Bedanktdoos behoudt het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy Policy. Controleer daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacy beleid van de Bedanktdoos.

Deze Privacy Policy is voor het laatst aangepast op 13 mei 2020.

Copyright ©2020 Bedanktdoos