Over de BedanktDoos

Het bedanken van je medewerkers is nog nooit zo actueel geweest, mensen hebben de behoefte om gezien te worden. Dit betekent niet alleen het ontvangen van een salarisstrook aan het einde van de maand of het krijgen van een eindejaarsgeschenk. Het vraagt om persoonlijke aandacht en waardering.

De Bedanktdoos is een unieke, bijzondere en persoonlijke manier om dank je wel te zeggen. Een dank je wel voor de extra inzet, team waardering, een hartelijk welkom, jubileum, een afscheid als ook het traditionele kerstpakket. De Bedanktdoos heeft voor ieder moment, het hele jaar door, unieke pakketten in het assortiment.
Klik hier voor de verschillende Bedanktdozen!

We bieden een verrassend en ruim assortiment, met oog voor kwaliteit en persoonlijke aanpak. We bedenken regelmatig nieuwe ideeën, manieren en pakketten om jou en je medewerkers blijvend te verrassen. Wil je liever de Bedanktdoos zelf samenstellen en personaliseren? Of wil je je medewerkers zelf laten kiezen middels een voucher?
Check dan hier voor de mogelijkheden.

Bestelproces

Het team van de Bedanktdoos zorgt voor het gehele proces, van selectie tot levering. We stellen de pakketten samen, we pakken deze voor je in en we leveren de pakketten bij je organisatie en/of medewerkers (thuis) af. Net zoals jij zorgdraagt voor je medewerkers, zorgen wij voor jou!

De verpakkingen en verzendmethodes worden afgestemd op jouw wensen, mogelijkheden en type producten. Zodat versproducten vers blijven en breekbare producten zonder breukjes aankomen. Onze jarenlange ervaring en expertise in deze branche maakt ons tot een flexibele en betrouwbare partner.

We stellen ons graag persoonlijk voor! Plan hier je afspraak.

Hergebruik

Oh ja waar wij ook heel blij van worden, is dat de Bedanktdoos een duurzaam karakter heeft en na levering op verschillende andere manieren hergebruikt kan worden!