Over de Bedanktdoos

Het bedanken van je medewerkers is nog nooit zo actueel geweest, mensen hebben de behoefte om gezien te worden. Dit betekent niet alleen het ontvangen van een salarisstrook aan het einde van de maand of het krijgen van een eindejaarsgeschenk. Het vraagt om persoonlijke aandacht en waardering.

De Bedanktdoos is een unieke, bijzondere en persoonlijke manier om dank je wel te zeggen. Een dank je wel voor de extra inzet, team waardering, een hartelijk welkom, jubileum, een afscheid als ook het traditionele kerstpakket. De Bedanktdoos heeft voor ieder moment, het hele jaar door, unieke pakketten in het assortiment.
Klik hier voor de verschillende Bedanktdozen!

We bieden een verrassend en ruim assortiment, met oog voor kwaliteit en persoonlijke aanpak. We bedenken regelmatig nieuwe ideeën, manieren en pakketten om jou en je medewerkers blijvend te verrassen. Wil je liever de Bedanktdoos zelf samenstellen en personaliseren? Of wil je je medewerkers zelf laten kiezen middels een voucher?
Check dan hier voor de mogelijkheden.

BEDANKTDOOS hartje rood

Bedanktpakketten voor elk moment in het jaar

BEDANKTDOOS hartje rood

Verschillende soorten brievenbusdoosjes

BEDANKTDOOS hartje rood

Verjaardag- en Jubileumservice

BEDANKTDOOS hartje rood

Borrelboxen voor (online) events

BEDANKTDOOS hartje rood

Relatiegeschenken

BEDANKTDOOS hartje rood

Kerstpakketten

BEDANKTDOOS hartje rood

Volledig gepersonaliseerde Bedanktpakketten

Bestelproces

Het team van de Bedanktdoos zorgt voor het gehele proces, van selectie tot levering. We stellen de pakketten samen, we pakken deze voor je in en we leveren de pakketten bij je organisatie en/of medewerkers (thuis) af. Net zoals jij zorgdraagt voor je medewerkers, zorgen wij voor jou als ook voor onze eigen mensen!

De verpakkingen en verzendmethodes worden afgestemd op jouw wensen, mogelijkheden en type producten. Zodat versproducten vers blijven en breekbare producten zonder breukjes aankomen. Onze jarenlange ervaring en expertise in deze branche maakt ons tot een flexibele en betrouwbare partner.

We stellen ons graag persoonlijk voor! Plan hier je afspraak.

Dankbaar team

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel.

Bijzonder om te weten is dat onze pakketten zo veel mogelijk worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, als organisatie zijn we hier erg dankbaar voor!

Mensen een kans bieden in de maatschappij en een plekje in het arbeidsproces is onbetaalbaar, zij leren niet alleen van ons maar wij ook van hun.

En juist dat maakt ons tot een dankbaar team waar er vooral naar mogelijkheden wordt gekeken. Waar we vooral doen wat we beloven!

Hergebruik

Oh ja waar wij ook heel blij van worden, is dat de Bedanktdoos een duurzaam karakter heeft en na levering op verschillende andere manieren hergebruikt kan worden!