Cocktails, ijs en nootjes

16,88

Cocktails, ijs en nootjes

Dit pakketje biedt je alles, cocktails, ijs en nootjes… Al onze pakketjes zijn te personaliseren vraag naar de mogelijkheden.

Verzending (verplicht)

Remove
 

Kaartje (optioneel)

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Categorieën SKU: 2583

Beschrijving

Bevat:

  • Brievenbusdoosje A5+ bruin
  • Full colour sticker sleeve “”zomer geluk””
  • Long Island Ice tea cocktail deze bevat, anders dan z’n naam doet vermoeden, geen Icetea. De naam verwijst naar de kleur van de cocktail! (die dus bruinoranje is).
    Om deze bekende cocktail te maken heb je witte rum, triple sec, tequila, vodka & gin nodig, maar dat hebben wij dus al gedaan! Met deze 100 ml verpakking bespaar je dus een hoop flessen en werk! Geniet van de iets wat zoete smaak met kruidige geuren van gin. De cocktail bevat 20 % alcohol. Even schudden, ijsklontje erbij en proosten maar! Met deze cocktail waan je jezelf al gauw in 1 van de vele televisieseries waarin deze vaak wordt gebruikt.
  • De Margarita Cocktail is uitgegroeid tot één van de bekendste tequila cocktails ter wereld. Overal op de wereld wordt deze gedronken. Deze cocktail is gemaakt van tequila en wordt aangevuld door triple sec. Kenmerkend voor de Margarita is haar frisheid en vrolijkheid. Na het uitschenken kun je de rand van je glas nog voorzien van een randje zout. Even schudden, ijsklontje erbij en proosten maar! Deze cocktail van 100 ml en bevat 26% alcohol. De kleur is geel met groene tinten en licht troebel van structuur. Je kunt nu van deze cocktail genieten zonder allerlei flessen aan te schaffen. Ideaal voor een spontaan feestje dus!
    De verpakking is eco-friendly, neemt weinig ruimte in en breekt niet!
  • Duyvis tijgernootjes 40 gram bacon kaas