Monopoly Chocoladespel in blik (test)

8,26

Monopoly Chocolade spel – in luxe Vintage bewaarblik

Het perfecte chocolade cadeau voor de spelletjesfanaat die dol is op chocolade: het beroemde Monopoly spel in chocolade editie, geleverd in een luxe vintage bewaarblik.

Verzending (verplicht)

Remove
 

Kaartje (optioneel)

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Categorieën SKU: 2653421

Beschrijving

De bekende speelstukken van dit vastgoedspel zijn gemaakt van heerlijke Belgische melkchocolade. Probeer daar maar eens van af te blijven, terwijl je bezig bent met het slim kopen van straten, huur te innen en het opbouwen van je kapitaal. Alle bekende elementen van het Monopoly spel zijn afgedrukt op de wikkels van de chocolade speelstukken. (Handig om te weten: het spelbord en de bijbehorende spinner zijn niet eetbaar en dus onbeperkt houdbaar.)

Monopoly bestaat al sinds 1935 en heeft al vele generaties veel speelplezier bezorgd. Deze chocolade editie van Monopoly wordt dan ook geleverd in een luxe vintage bewaarblik, wat bij veel spelers nostalgische gevoelens zal opwekken.

Geweldig om met de hele familie samen te spelen!

Zoek jij een leuk en origineel cadeau waarbij je (samen) geniet van de lekkere chocolade, dan is dit leuke metalen monopoly blik met Belgische chocolade een aanrader. Het metalen bewaarblik is een blijvend aandenken aan jouw leuke cadeau!

We kunnen het blik eventueel voorzien van een gepersonaliserde sleeve of we kunnen een brief of kaart met boodschap toevoegen. Vraag naar de mogelijkheden.