Cocktail set 3 stuks

17,85

Cocktail set 3 stuks

De verpakking is eco-friendly, neemt weinig ruimte in en breekt niet! Al onze pakketjes zijn te personaliseren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Verzending (verplicht)

Remove
 

Kaartje (optioneel)

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Categorieën SKU: 2571

Beschrijving

1) Deze Long Island Ice tea cocktail bevat, anders dan z’n naam doet vermoeden, geen Icetea. De naam verwijst naar de kleur van de cocktail! (die dus bruinoranje is).
Om deze bekende cocktail te maken heb je witte rum, triplesec, tequila, vodka & gin nodig, maar dat hebben wij dus al gedaan! Met deze 100 ml verpakking bespaar je dus een hoop flessen en werk! Geniet van de iets wat zoete smaak met kruidige geuren van gin. De cocktail bevat 20 % alcohol. Even schudden, ijsklontje erbij en proosten maar! Met deze cocktail waan je jezelf al gauw in 1 van de vele televisieseries waarin deze vaak wordt gebruikt.

2) De Vodka Martini Cocktail is een bekende “”James Bond”” cocktail, shaken, not stirred. Een heerlijk verfrissende cocktail die gemaakt is van vodka en witte vermouth. Even schudden, ijsklontje erbij en proosten maar! Deze cocktail van 100 ml en bevat 26% alcohol. De kleur van dit drankje is transparant en heeft een droge en kruidige nasmaak. Je kunt nu van deze cocktail genieten zonder allerlei flessen aan te schaffen. Ideaal voor een spontaan feestje dus! Ohja, vergeet de olijf en olijfprikker niet!

3) De Margarita Cocktail is uitgegroeid tot één van de bekendste tequila cocktails ter wereld. Overal op de wereld wordt deze gedronken. Deze cocktail is gemaakt van tequila en wordt aangevuld door triple sec. Kenmerkend voor de Margarita is haar frisheid en vrolijkheid. Na het uitschenken kun je de rand van je glas nog voorzien van een randje zout. Even schudden, ijsklontje erbij en proosten maar! Deze cocktail van 100 ml en bevat 26% alcohol. De kleur is geel met groene tinten en licht troebel van structuur. Je kunt nu van deze cocktail genieten zonder allerlei flessen aan te schaffen. Ideaal voor een spontaan feestje dus!