Over BedanktDoos

Een cadeau, relatiegeschenk of pakket voor elke denkbare gelegenheid: dat is Bedanktdoos in een notendop. Wij bieden de zakelijke klant een kant-en-klare oplossing voor elk moment. Wanneer u het ideale presentje zoekt vanwege een verjaardag of jubileum. Of wanneer u op zoek bent naar een kerstpakket dat direct in het oog springt. Een kleintje geboren bij één van uw medewerkers of iemand eens extra in het zonnetje zetten? Bij Bedanktdoos vindt u altijd het perfecte cadeau voor de gelegenheid.

Wij zijn onderscheidend doordat wij alle werkzaamheden zoveel mogelijk laten uitvoeren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij zowel bij het klaarmaken van de mailingen, het na-bellen, bij de inpakwerkzaamheden tot aan de de distributie van de pakketten kunnen we bouwen op deze werknemers. Wij benutten de talenten van deze mensen en zorgen er samen met onze klanten voor dat hun afstand tot de maatschappij kleiner wordt.

Wij proberen het u als zakelijke klant van Bedanktdoos.nl zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo heeft u bij het bestellen van cadeaus de mogelijkheid om vooraf vaststaande gegevens in te voeren en deze te koppelen aan presentjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jubileum of een verjaardag. Een voorbeeld: U geeft in ons systeem aan wanneer uw personeelsleden jarig zijn, en geeft aan welk budget u hieraan wilt koppelen. Wij zorgen op onze beurt dat uw werknemer rond zijn of haar verjaardag een leuk presentje thuisgestuurd krijgt namens u.

390056
390118
390108
390063
390072
Bedankt Doos feestpakketten

BedanktDoos creëert, stelt pakketten samen, pakt ze in en verkoopt deze feestpakketten op een zo maatschappelijk mogelijke manier. Onze feestpakketten onderscheiden zich door hun verzorgde en stijlvolle uitstraling en breukvoorkomende verpakking.

U kunt kiezen uit 3 keuzemogelijkheden: standaard kerstpakketten, custom made en geschenkvoormij.nl.

BedanktDoos bestaat uit een enthousiast team dat stad en land afreist om de beste, leukste, lekkerste en nieuwste producten te selecteren voor exclusieve pakketten voor kerst, Pasen, Zomer, Sinterklaas e.d.

Waarom keizen voor BedanktDoos:

Ruim assortiment

BedanktDoos feestpakketten heeft een ruim assortiment pakketten, onder andere kerst, cadeau, wijn, sinterklaas etc.

Goedkoop/lage prijs

U betaalt bij ons geen cent te veel. Wij zorgen dat u een mooi goed pakket thuis bezorgt krijgt voor een lage prijs.

Lage verzendkosten

Zowel per pakket als ook bulk levering zowel in Nederland als in het buitenland.

Veel direct uit voorraad leverbaar, dus snelle verzending

Als u een leuk pakket heeft uitgekozen is deze binnen enkele werkdagen al bij u in huis.

Sociaal een maatschappelijk

We proberen zo veel mogelijk werkzaamheden uit te laten uitvoeren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en deze groep aan het werkt te helpen en te houden.

Kwaliteit pakketten

Onze pakketten beschikken over A merk producten. We lopen er geen kantjes vanaf bij het maken van een pakket en we maken er een passend stijlvol feestpakket van.