Geschenkvoormij.nl

Geschenkvoormij.nl is voortgekomen uit de vele aanvragen van bedrijven die graag hun medewerkers en/of relaties zélf het kerst- of eindejaarsgeschenk willen laten uitkiezen.

Al vanaf slechts 100 pakketten/geschenken met een minimale waarde van € 25,00 per pakket/geschenk, exclusief transportkosten, kunt u gebruikmaken van geschenkvoormij.nl

Hoe het werkt

Geschenkvoormij.nl is uitsluitend met een inlogcode te benaderen. Deze inlogcode wordt op aanvraag gegenereerd in een Excel lijst (één inlogcode per ontvanger). Deze lijst wordt naar u gemaild. Op de homepage van geschenkvoormij.nl kan deze code ingevuld worden.

De inlogger komt daarna binnen op een speciaal voor u ontworpen site. De pagina is opgemaakt in uw kleuren en bevat uw logo. Een welkomstwoord kan onder het logo geplaatst worden. De pakketten/geschenken worden met omschrijving overzichtelijk onder elkaar getoond, zodat er ook via de smartphone en tablet gemakkelijk gekozen kan worden.

De besteller krijgt een bevestigingsmail met een door u opgegeven tekst. Wekelijks kunt u een update aanvragen van de bestellingen die gedaan zijn en zo ook de opmerkingen lezen die eventueel geplaatst zijn.

Voordat de site in gebruik genomen wordt, krijgt u de mogelijkheid om alles in alle rust door te nemen.

U kunt fictieve bestellingen plaatsen en u krijgt op uw scherm de mail te zien die men ontvangt.

Na uw akkoord wordt de site van de testmodus gehaald en kunt u de inlogcodes toewijzen. Tegen nader te bepalen handlingskosten kunnen de inlogcodes ook op een andere manier gepresenteerd

worden. Bijvoorbeeld door afdrukken op kerstkaarten, samenvoegen in een persoonlijke brief en verzenden naar huisadressen enz.